0640349543 [email protected]

CHOCOLADEMASSAGE EVENTUEEL MET EEN PAKKING UIT TE BREIDEN

De chocolade massage is een heerlijke massage die goed is voor je huid, je spieren en je gemoedstoestand.

Je huid ( de rug) wordt door de chocolade gereinigd en wordt heerlijk zacht.  Zeker voor mensen met acne is dit een aanrader. Je spieren worden ontspannen door de massage. En de geur van chocolade zorgt ervoor dat je je veel beter gaat voelen. Van chocolade word je namelijk gelukkig. 

Eerst wordt uw huid gereinigd met een chocolade-scrub om hem klaar te maken voor de massage.  Dan volgt de massage met chocoladeolie. Hierbij kunt u kiezen uit een ontspannings- of een losmakende massage. Rugmassage duurt ongeveer 45 minuten.

Deze massage kan uitgebreid worden met een chocolade pakking:

Als uw spieren los zijn, wordt uw huid ingesmeerd met een dikke laag chocolade, dit is een smeuïge pasta van cacaoboter. Deze pakking wordt ingepakt met een laagje folie en blijft zo 15 minuten zitten.

Daarna wordt met warme doekjes de chocolade die nog niet in de huid getrokken is afgepoetst. Uw huid is heerlijk zacht en weer helemaal schoon. (75 minuten totaal)

Bij deze massage kunt u ook de benen erbij nemen. Dan worden ook eerst de benen gescrubd en gemasseerd. Ook hier kunt u uiteraard kiezen voor een pakking.

(massage is voor rug en benen 90 minuten, met pakking is het 105 minuten)

De massage is een ontspannende massage, maar door de inwerking van de chocolade op de huid is hij ook therapeutisch te gebruiken om puistjes te verminderen en spieren los te maken.