0640349543 [email protected]
Voor op mijn website ga ik wat vaker een stukje schrijven over mijn massages.

 

Zo ook een verhaal over een vrouw die borstkanker heeft gehad. Ze kwam bij mij niet voor een massage maar voor iets anders. We kwamen aan de praat, en ze vertelde al snel dat ze nog veel pijn had na haar borstoperatie. Ze zei ook dat ze haar probleem in het ziekenhuis had besproken, maar daar werd gezegd dat dit normaal was en er niets aan te doen was.
Deze vrouw was best wanhopig en dacht dat het niet goed gegaan was. Ik vroeg wat ze precies voelde en probeerde mij dit voor te stellen. Gelijk ga ik dan ook bedenken wat eraan gedaan kan worden.
Ik heb haar cupping aan bevolen van het litteken. Dit maakt het weefsel zachter en meer doorbloed. Ze is dit gaan doen en merkte al vrij snel verschil. Ze masseert met de cup dagelijks haar litteken en heeft veel minder pijn. Wat zo een klein cupje kan doen he.

 

Wat fijn dat ik iemand kan helpen. Of eigenlijk dat ik mag zeggen hoe ze zichzelf kan helpen. Ik heb niets hoeven doen, alleen een tip geven. Heerlijk toch!
 

Kijk voor cupping op mijn website