0640349543 [email protected]
De meridiaanmassage geeft rust aan lichaam en geest.
 
Een poosje terug kwam er een meisje bij mij in de salon met flinke geestelijke problemen. Ze zat er helemaal door heen. En niet alleen met zichzelf, maar ook thuis stapelden de problemen zich op. Ze was ten einde raad, liep bij een psychiater. Maar ook deze goede man kreeg niet alles eruit. Ze kreeg ruzie met familie en vrienden omdat ze niet begrepen werd. Stel je niet aan, je hebt toch alles wat je graag wilt, werd er gezegd.
 
Ze vroeg dan ook of massage iets voor haar kon betekenen. Of ik misschien iets voor haar kon doen?! Ja zeker. Massage helpt om lichaam en geest te ontspannen. Er zijn diverse technieken die gebruikt kunnen worden. Dit in combinatie met de mindfullnes, geeft helemaal een goed effect.
We begonnen met de meridiaanmassage.
 
Dit is een speciale techniek uit Japan om de banen die door je lichaam lopen open te zetten.
 
Deze techniek is een acupressuur, of te wel een vingerdruk op bepaalde punten. Hierbij worden bepaalde banen in het lichaam nagelopen met de duimen, vingers, onderarmen of ellenboog. Aan bepaalde acupunctuurpunten wordt vaak iets meer aandacht besteed. Deze banen zijn meridianen, energiepaden. Dit zijn er 12, en bevatten een onzichtbaar netwerk dat alle organen met elkaar verbindt en weer in evenwicht brengt.
 
Sommige meridianen lopen door heel het lichaam en hoofd. Door deze te behandelen kunnen lichaam en geest ontspannen en worden veel klachten minder of helemaal opgelost.
 
Na 2 behandelingen merkte ze al verschil in haar hoofd. Ze werd rustiger en kon ook meer van anderen hebben. Samen met de ontspannings oefeningetjes die ik haar mee gaf, kwam ze langzaam uit de put. Ze heeft hier keihard voor gewerkt. Heerlijk dat ik haar erbij kon helpen. Daar doe je het voor!
 
Meridiaantherapie is echt niet zweverig! Probeer het gewoon eens!
 
Voor meer informatie hierover kunt u kijken op mijn site: www.massagetherapiewilma.nl