0640349543 [email protected]

DORNTHERAPIE

De Dorn Therapie is een zachte wervel correctie. Hierbij zet je een lichaam recht van kop tot teen met een zachte behandeling.

Ik zie veel mensen met rug, nek of schouderklachten. Ook zere knieën of heupen zie ik vaak voorbij komen. Door een milde manier van wervel- en bekkencorrectie is het mogelijk om je klachten een heel stuk te verminderen of zelfs helemaal van af te komen.

De Dorn Methode komt van de heer Dieter Dorn.  Bij deze methode zet ik op een heel rustige manier iemand recht. Als eerste corrigeer ik het beenlengte verschil, daarna wordt het bekken recht gezet, dan worden de ruggenwervels van beneden naar boven netjes op hun plaats gezet. De schouders worden weer mooi in het kommetje gezet en dit alles gebeurd door middel van jouw bewegingen en mijn druk op je spieren. Alles gaat zonder wrikken of wringen. 

Ik haal op deze manier de druk van de spieren af, waardoor deze weer rust krijgen. Een hernia krijgt vaak weer ruimte en doet minder irriteren. Van knieën en heupen wordt de druk gehaald, zodat je weer makkelijker kan lopen.

Door scheefstaande wervels kunnen veel problemen ontstaan in je lichaam. Waaronder slapeloosheid, maagproblemen, darmproblemen, hartproblemen, gezichtspijnen, allergieën, verkoudheden, menstruatieproblemen, acne, puisten, eczeem enz.  Ook hier is de Dorn behandeling goed voor.

Deze methode is door zijn milde vorm ook geschikt voor jonge kinderen, omdat er geen kracht bij gezet wordt.  Ze voelen absoluut geen pijn en hebben geen nare ervaring bij deze behandeling. Voor kinderen met bekkenproblemen (bedplassen) of zelfs groeiproblemen is deze behandeling dan ook ideaal. 

Deze behandeling is het beste bij een massage behandeling, maar kan ook zo uitgevoerd worden. Alleen de Dornbehandeling geeft spierpijnen na afloop. Wil jij je fitter voelen? Doe dan de Dorn Therapie twee maal per jaar. Om je beenlengte goed te houden wordt er een oefeningetje van 1 seconde per dag meegegeven.

Alleen de Dorn behandeling is 30 tot 45 minuten

Met massage duurt de behandeling 2 uur

De Dorn is toe te passen in combinatie met therapeutische klachten, hoofdpijnen, rug en schouderklachten, bij de liesbehandeling en bij de sportmassages

SORRY

Wegens ziekte even geen massages!

Hoop er volgend jaar weer voor jullie te zijn!