0640349543 [email protected]
Wist u dat er 1 op de 3 mensen hoofdpijn hebben? Door corona dit zelfs nog een beetje erger geworden is. Er vaak veel mensen zijn die denken dat er toch niets aan te doen is! Dus ik blijf er maar mee lopen. Ik pak wel een paracetamolletje of 2, 4, 6. Wist u dat paracetamol een van de oorzaken van hoofdpijn is? En dat deze toch als eerste voorgeschreven worden door de huisarts?!
 
Hoofdpijn is een raar iets. Vaak weten we niet waar het vandaan komt. Bij mij komen heel veel mensen met hoofdpijn, en het eerste wat we gaan doen is zoeken waar de hoofdpijn vandaan komt.
 
Is het spanningshoofdpijn, stresshoofdpijn of heb ik migraine? Ben ik een klemmer of een bijter en heb ik daar mijn hoofdpijn van?
 
Is het van te weinig drinken? Verkeerd eten? Verkeerd slapen? Verkeerde houding? Stress? Zout tekort? Hormonen? Aangeboren? Erfelijk? Ja het kan heel veel oorzaken hebben. Als we denken dat we de oorzaak weten gaan we daar aan werken. Dan weet ik hoe ik moet masseren, tapen, of ooracupunctuur toepassen. Vaak kan de persoon zelf ook bepaalde punten veranderen in haar of zijn leven die ervoor kunnen zorgen dat de hoofdpijn verminderd. Samen met mijn behandeling kom je dan vaak tot het mooie resultaat van geen hoofdpijn meer. Hoe mooi kan dat zijn?!
 
Ik heb diverse opleidingen gevolgd die te maken hebben met hoofdpijn. Mijn specialisatie is dan ook hoofpijn. Zelf heb ik heel veel hoofdpijn gehad, had ik toen maar de goede hulp gehad denk ik dan wel eens. Ook nu na mijn tia’s en herseninfarctjes heb ik vaak hoofdpijn. Tegenwoordig kan ik me vaak met mijn eigen technieken helpen. Soms heb ik iets extra nodig en vraag ik een lieve collega om hulp. Je kan tenslotte niet alles zelf.
 
Door mijn speciale massage technieken wordt de stress in schouders, hoofd en gezicht verminderd. Ik heb diverse technieken van massage die ik toe kan passen aan de hand van mijn bevindingen. Wist u dat er heel veel verschillende manieren zijn om u te helpen. Ook de acupunctuur is een hele mooie manier van hoofdpijn weg halen. De daith setting is hier een van! Deze zet ik vaak bij mijn massage en strekkingen. Als extraatje voor u. Zeker bij migraine werkt deze geweldig. Ik heb al heel wat mensen van hun migraine af kunnen helpen. Dat is toch het mooiste wat ik kan wensen!
 
voor de daith setting kunt u even appen op 0640349543