0640349543 [email protected]

DE HONINGMASSAGE

De Russische Honingmassage (ook zeer geschikt voor mannen) is een pittige bindweefselmassage met pure honing, opgevolgd door een ontspannende massage.

Bij deze massage begin ik met de huid op te tillen doormiddel van mijn handen en honing. Dit doe ik ongeveer 15 tot 20 minuten, tot de doorbloeding in de huid goed aanwezig is. Daarna wordt er olie toegevoegd en wordt de huid heerlijk ontspanning gemasseerd.  Hierdoor wordt niet alleen het bindweefsel geactiveerd, maar ook spieren worden soepel gemaakt. U zult na een hele honingmassage heerlijk ontspannen van de massagebank afkomen.

Honing heeft een kalmerende en relaxende werking op huid en geest.

Honing is een soort natuurlijke huidscrub voor je huid. Hierdoor vindt er cel vernieuwing plaats. Je huid is na afloop dan ook heerlijk zacht en voelt steviger aan. Zeer geschikt voor mensen met cellulitis.

Honing heeft ook een antibacteriële werking, het voorkomt littekens en herstelt de beschadigde en droge huid. Vooral mensen met een droge huid zullen er heel blij mee zijn.

Honing heeft ook een activerende en ontgiftende werking.  Wat je energieker maakt. Het verlicht spierpijnen en gewrichtspijnen. Dus ook heel geschikt voor sporters.

U kunt bij een honingmassage kiezen uit alleen de rug of rug en benen.

De rug-massage duurt 60 minuten

De rug-  en benenmassage (achterkant) duurt 90 minuten

De Honingmassage is zowel te gebruiken bij een ontspannende massage als bij een therapeutische massage