0640349543 [email protected]
Hoofdpijn en ooracupunctuur

 

Ik heb me gespecialiseerd in hoofdpijnen omdat 1 op de 3 mensen klachten hebben aan het hoofd.

 

Ik behandel mensen met spanningshoofdpijn, migraine, hoofdpijn door stress. Maar ook clusterhoofdpijn zie ik veel in de praktijk.
Zoals ook deze mevrouw. Ze stond op met hoofdpijn, ging ermee naar bed en werd er ook regelmatig wakker van. Gigantische hoofdpijnen. Ze heeft zware medicijnen maar daardoor voelt ze zich erg beroerd. Volgens het ziekenhuis is er verder niets aan te doen.

 

Ze kwam bij mij met de vraag of ik het ook maar een beetje kon verlichten. We hebben haar hoofd gemasseerd, nek getaped. Ik heb dry needling toegepast, haar advies gegeven wat eten en drinken betreft. Maar het allerbeste hielp bij haar de ooracupunctuur!

 

Al slechts na 1 behandeling kon ze weer slapen. Had minder vaak hoofdpijn en kon hierdoor ook weer beter functioneren op haar werk. Ze kwam in het begin regelmatig. Ze kreeg vrij van haar baas om naar mij toe te komen. Want ze is minder afwezig op haar werk. Ook de ooracupunctuur hielden we goed bij. Als het “spijkertje” eruit ging, kwam ze even langs voor een nieuwe.

 

Ze komt nu 1x per maand. Ik geef haar dan de volledige behandeling. Ze hoeft tegenwoordig nog maar af en toe een paracetamol. Hoofdpijn is zo goed als weg. De ooracupunctuur is niet meer nodig. Mevrouw heeft haar leven weer terug.
Wat mooi dat je zoveel voor iemand kan betekenen!
 

Kijk op mijn site bij hoofdpijnmassages voor meer informatie.