0640349543 [email protected]

HOOFDPIJNMASSAGE

Door hoofdpijn kan een mens soms zijn werk niet meer naar behoren vervullen. Er zijn veel mensen die zo geteisterd worden door hoofdpijn dat ze niet meer normaal kunnen leven. Ze staan op met hoofdpijn en gaan er mee naar bed. Maar ook migraine kan een aantal dagen heel erg vervelend zijn. Vaak zorgen hoofdpijnen ervoor dat mensen niet meer goed kunnen functioneren.

Ruim 2 miljoen mensen lijden aan een vorm van hoofdpijn. Eén op de vijf Nederlanders heeft minimaal één dag in de week hoofdpijn. Heel veel kleine kinderen hebben hoofdpijn, zelfs baby’s worden al geplaagd door migraine. Wat vaak gezien wordt als darmkrampen, omdat de baby ook bij hoofdpijn zijn of haar beentjes omhoogtrekt. Vaak blijkt een huil baby later een migrainepatiënt te zijn. Vaak worden medicijnen gebruikt tegen hoofdpijn, terwijl dit alleen maar de klachten verergerd. Hierdoor blijf je medicijnen slikken terwijl ze eigenlijk de hoofdpijn verergeren.

Diverse soorten hoofdpijn zijn:

Migraine, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, medicatie afhankelijke hoofdpijn, chronische hoofdpijn, kindermigraine en aangezichtspijn.

Voor al deze klachten is een speciale hoofdpijnmassage bedacht. Iedere hoofdpijn heeft zijn eigen specifieke massage, maar door goed aan te geven wat je voelt kan tot een voor jouw bestemd behandelplan worden gekomen. Ook migraineklachten die vaak terugkomen, kunnen veel minder heftig worden of zelfs verdwijnen. Zodat je tot een normaal leven over kunt gaan.

Mijn massage zorgt dat al je spieren die te maken hebben met hoofdpijn ontspannen. Op een speciale manier worden de spieren in de rug, schouder, nek, gezicht en hoofd gemasseerd. Bij regelmatig masseren zullen de klachten ook niet meer, of slechts in een lichte vorm terug keren. Dit zal voor mensen die dagelijks hoofdpijnen hebben een hele opluchting zijn. Bel gerust voor meer informatie.

Ik gebruik diverse anti-hoofdpijntechnieken zoals

Ontspanning, dry needling, indiase hoofdpijnmassage, acupunctuur, stretch-technieken.

Meestal duurt een hoofdpijnmassage 60 minuten

SORRY

Wegens ziekte even geen massages!

Hoop er volgend jaar weer voor jullie te zijn!