0640349543 [email protected]

INDIASE HOOFDPIJNMASSAGE

De Indiase hoofdpijnmassage is een massage waarbij op een speciale manier van masseren de hoofdhuid wordt losgemaakt, om zo de druk op het hoofd te verminderen.

Maar er ligt niet alleen de nadruk op het hoofd. Eerst wordt de rug losgemaakt met speciale technieken en ook worden bepaalde drukpunten op hoofd en gezicht meegenomen. Deze speciale massage is uitermate geschikt voor mensen met hevige hoofdpijnen en migraine. Ook mensen met epileptische aanvallen zijn veel gebaat bij deze massage.  Maar ook voor mensen met stress gerelateerde hoofdpijnklachten.

 

Deze massage wordt in India veel toegepast. Kinderen vanaf een leeftijd van 5 jaar krijgen deze massage door hun ouders aangeleerd, omdat het ervoor zorgt dat je heerlijk ontspant, minder stressgevoelig bent en om mooier haar te krijgen. Zijn de mensen in India daarom zo relaxed? Deze massage wordt in India zittend uitgevoerd en vaak in kapsalons toegepast om de haardos te vullen. Ik zelf geef de voorkeur aan liggend behandelen. Maar als u liever blijft zitten kan het natuurlijk altijd op de massage stoel.

Deze massage duurt 60 minuten