0640349543 [email protected]

KLACHTEN AAN NEK EN SCHOUDERS KANS

Heeft u klachten als tennisarm, golfelleboog, muisarm, schouderklachten, polsklachten, maar ook zeker de daarbij horende nekklachten, dan is deze behandeling zeker iets voor u.

Vaak zie je dat mensen die eenzijdig werk doen zulke klachten krijgen. De klacht die vroeger RSI werd genoemd is nu onder gebracht onder KANS, Klachten aan Arm, Nek en Schouder. Het zijn vaak onverklaarbare klachten die ineens ontstaan en niet terug te vinden zijn op scans of foto’s.

De klachten die mensen hebben zijn vaak te wijten aan werkdruk, werkorganisatie, werktijden, werkplek, werkwijze maar ook zeer zeker aan stress. Ook speelt artrose (slijtage) vaak een rol bij deze klachten.

 

Bij deze behandelingen wordt heel de arm, nek en boven-rug behandeld door middel van speciale massagetechnieken, mobiliserende technieken, stretchen en schuddingen.  De combinatie zorgt voor een goede doorbloeding van de huid, spieren en gewrichten. Alle lagen van de huid worden meegenomen in de massage, zodat een goede genezing kan plaatsvinden. Als je weer beter kunt gaan bewegen, kan je lichaam ook gaan genezen. Deze behandeling is niet pijnvrij, maar werkt super. Veel klachten zijn gelijk na de behandeling al stukken minder.

Voor de schouder is ook nog een aparte behandeling mogelijk. De scapula-release. Deze is meer op de schouder gericht.

Deze behandeling is ongeveer 45 tot 60 minuten.