0640349543 [email protected]
Ik heb cliënten die vragen wat ze op hun klacht, pijn, of kramp moeten smeren. Wat helpt? Wat helpt bij mij?
Iedere dag weer krijg ik mensen met klachten. Regelmatig adviseer ik naast mijn behandeling ook magnesium, zowel om te slikken als in een spuitbus.

 

Magnesium is goed bij heel veel klachten
Maar als spuitbus kan je gericht op de plek spuiten die zeer doet. 80 procent komt gelijk in de spier waar het nodig is. Waar je verkrampingen hebt. Op je kuiten, onderrug of nek. Overal kan je bij. En het verzacht gelijk de pijn of kramp.

 

Heat adviseer ik vaak in de winter bij pijn in onderrug of nek. Ook een heel klein dotje op je slapen als je hoofdpijn hebt. Werkt super. Dit wordt lekker heet waardoor de pijn verzacht en ontspanning in je spieren komt.

 

Msm gel is een heerlijke gel die je gebruikt bij klachten in gewrichten. Ook na een operatie of bij een spierscheuring. Deze gel geeft gelijk een pijnstillende werking en gaat ontstekingen tegen.
Cliënten met nieuwe knieën, schouders of heupen hebben hier heel veel baat bij.

 

Ik hoop dat ik nu alle vragen een beetje heb kunnen beantwoorden.
Bij spieren geldt: houdt ze warm in de winter! Trek een hemdje aan of doe een extra sjaal om je nek. Zo heb je minder last.
 

Lieve groet
Wilma