0640349543 [email protected]
MAGNESIUM, WEET U WEL HOE GOED HET IS!
Vandaag kwam er een mevrouw bij mij in de salon. Ze had overal pijn vertelde ze. “Ik sta op met pijn en ga met pijn naar bed. Ik weet echt niet meer wat ik moet doen. Kan jij me aub helpen”
Natuurlijk kan ik u helpen!

 

Ik heb mevrouw een totale body-massage gegeven met magnesiumolie. Deze olie ontspant en relaxed de spieren. Door de massage werkt de olie nog intenser. De spieren voelen weer heerlijk aan , minder strak en minder gespannen. Mevrouw voelde zich herboren vertelde ze , nadat ik haar ook met de Dorn-methode nog had recht gezet. Dit is de methode om je wervels en bekken recht te zetten door jouw beweging en mijn handelen. Zonder pijn en met een super resultaat. Volgende keer zal ik hier iets meer over schrijven.

 

Toen mevrouw van tafel kwam, vertelde ik haar dat mijn behandeling super werkt, maar dat ze thuis ook aan de slag moet. U moet uw lichaam beter maken. Beweeg, leef gezond maar neem ook als u stijve spieren hebt magnesiumtabletten en spuit zo nodig magnesiumolie op de spieren die ‘s ochtends stram kunnen aanvoelen. Dit geeft ontspanning! Als u dit doet, blijven uw spieren langer soepel, en heeft u meer effect van mijn behandeling. Dit is toch wat we samen willen! U tevreden , ik tevreden.

 

Zoek eens op internet wat magnesium allemaal met u doet!
en wilt u alvast meer weten over de Dorn Methode? Kijk dan op mijn site: www.massagetherapiewilma.nl