0640349543 [email protected]

ONTSPANNINGSMASSAGE MET OF ZONDER HOTSTONE

De massage voor iedereen die graag wil ontspannen en dit soms zelf niet kan. Of gewoon omdat je even helemaal tot rust wilt komen.

Ontspanningsmassage is een massage van minimaal 1 uur. De massage zorgt ervoor dat uw spieren, bindweefsel en geest helemaal tot rust kunnen komen. Door een speciale techniek toe te passen en met een heel rustig tempo te masseren, ontspannen de spieren en hierdoor ook uw lijf en geest. Bij deze massage gebruik ik ontspannende oliën, rustige muziek en heerlijke warme handdoeken. Dit alles samen zorgt ervoor dat u even helemaal kunt ontspannen. Zodat u helemaal relaxed naar huis kunt gaan.

Door het jachtige leven dat we leiden, gaan onze spieren vaak verkrampen. Niet iedereen houdt ervan om een zware massage te ondergaan. Ook zijn er mensen die door de stress geen zware massage aankunnen. Deze mensen zijn bijzonder gebaat bij deze heerlijke ontspannende massage.

Wie lekker in zijn vel zit, zal zich ook veel beter voelen. Deze massage bevat ontspannende in de lengte uitgevoerde strijkingen en diverse rustgevende knedingen van de spieren aan de achterzijde van het lichaam. Of als u dit wilt het hele lichaam. Bij de hele lichaamsmassage worden ook handen, voeten, buik en hoofd mee genomen.  Het lichaam komt weer in balans en de stress zal verdwijnen.

Het lichaam en uw hoofd zullen weer ontspannen aanvoelen.

Achterzijde ontspanning is 60 minuten

Hele lichaam ontspanning is 120 minuten

Deze massage kan ook uitgevoerd worden als relax hotstonemassage

Hotstone massage is een massage met warme stenen die het lichaam totaal ontspant. Het is op dit moment een van de meest populaire behandelingen.

Een massage met hotstone is geen nieuwe uitvinding van de laatste jaren.

Reeds in de Oudheid maakten Grieken en Romeinen tijdens een bezoek aan het lokale badhuis gebruik van stenen om elkaar te masseren. Men wist toen al dat hierdoor spierpijn, kwetsuren en ongemakken verholpen konden worden. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.

Een Hotstone massage is bij uitstek aan te raden bij aandoeningen als stress, spier-problemen, spanningen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, enz. Ook bij fibromyalgie en spijsverteringsproblemen kan Hotstone massage een uitkomst bieden.

​Bij deze massage wordt u vanaf uw hoofd tot aan uw tenen gemasseerd met hete stenen.

(bijna) Ieder stukje van uw lijf wordt losjes gemasseerd, zodat u helemaal tot rust kunt komen.

Voor de hotstones, komt er 10 euro op de prijs van de ontspanningsmassage.

Deze ontspanningsmassage is ook uit te breiden met :

  • EEN PAKKING VAN CHOCOLADE, deze verzorgt de huid en maakt je blij
  • EEN PAKKING MET HONING, goed bij puistjes en vervelende huid
  • EEN PARAFINEPAKKING, voor meer ontspanning van de spieren.
  • HET WARMWATER- MATRAS

SORRY

Wegens ziekte even geen massages!

Hoop er volgend jaar weer voor jullie te zijn!