0640349543 [email protected]

ONTSPANNINGSMASSAGE

De massage voor iedereen die graag wil ontspannen en dit soms zelf niet kan. Of gewoon omdat je even helemaal tot rust wilt komen.

Ontspanningsmassage is een massage van minimaal 1 uur. De massage zorgt ervoor dat uw spieren, bindweefsel en geest helemaal tot rust kunnen komen. Door een speciale techniek toe te passen en met een heel rustig tempo te masseren, ontspannen de spieren en hierdoor ook uw lijf en geest. Bij deze massage gebruik ik ontspannende oliën, rustige muziek en heerlijke warme handdoeken. Dit alles samen zorgt ervoor dat u even helemaal kunt ontspannen. Zodat u helemaal relaxed naar huis kunt gaan.

Door het jachtige leven dat we leiden, gaan onze spieren vaak verkrampen. Niet iedereen houdt ervan om een zware massage te ondergaan. Ook zijn er mensen die door de stress geen zware massage aankunnen. Deze mensen zijn bijzonder gebaat bij deze heerlijke ontspannende massage.

Wie lekker in zijn vel zit, zal zich ook veel beter voelen. Deze massage bevat ontspannende in de lengte uitgevoerde strijkingen en diverse rustgevende knedingen van de spieren aan de achterzijde van het lichaam. Of als u dit wilt het hele lichaam. Bij de hele lichaamsmassage worden ook handen, voeten, buik en hoofd mee genomen.  Het lichaam komt weer in balans en de stress zal verdwijnen.

Het lichaam en uw hoofd zullen weer ontspannen aanvoelen.

Achterzijde ontspanning is 60 minuten

Hele lichaam ontspanning is 120 minuten