0640349543 [email protected]
Jaaaaa, het is er weer weer voor. De R zit in de maand en de wind en regen is er weer. Tijd voor een heerlijke hotstone massage. Heerlijk om te krijgen of om gewoon weg te geven aan een dierbare.
 
Vorige week had ik een mevrouw met een burnout. Ze kon helemaal niet meer ontspannen zei ze. Ze sliep slecht en vond geen rust. Heel herkenbaar bij een burnout. Ze had een gewone massage gepland, ik had de stenen nog heet van de vorige cliënt. En vroeg of ze het eens wilde proberen. Ik vind dat helemaal niets die stenen op mijn lijf kreeg ik als antwoord. Maar ze deed het toch.
Na de massage moest ik haar even extra laten bijkomen. Ze was in een lichte slaap gevallen, had een leeg hoofd en voelde zich helemaal zen. 2 Dagen erna kreeg ik een appje. “Ik ben voor het eerst weer eens gaan wandelen en heb weer een nachtje van 6 uur slaap gehad. Lekker he!”
 
Bij deze massage leg ik niet alleen stenen op, maar ik masseer de achterkant van uw lichaam of indien u dit wilt het hele lichaam met hete stenen en olie.
Deze massage laat uw hele lichaam ontspannen. Zowel geestelijk als lichamelijk. Het is op dit moment een van de meest populaire behandelingen.
 
Een Hotstone massage is bij uitstek aangeraden bij stress, spierproblemen, spanningen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, enz. Ook bij fibromyalgie en spijsverteringsproblemen.
 
Eigenlijk zijn hete stenen heerlijk voor iedereen. En heb je het eenmaal geprobeerd dan weet ik zeker dat je er vaker voor kiest.
 
Alleen de achterkant van het lichaam is 45 minuten. Prijs 50 euro.
Het hele lichaam is 1 uur en 30 minuten en kost 77,50 euro