0640349543 [email protected]

SPORTMASSAGE EN SPORTHOTSTONE MASSAGE

Sportmassage is niet alleen voor mensen die sporten gaan of gesport hebben, maar ook om je spieren lekker te onderhouden als je last van stijve of gespannen spieren hebt door bijvoorbeeld je werk of stress. Of vaak last hebben van krampen in hun spieren.

Sportmassage is een complex van handgrepen dat wordt toegepast om de lichamelijke conditie van een persoon te bestendigen, te verbeteren en/of de eventuele nadelige gevolgen van sport weg te nemen of te verzachten. Na de spieren goed warm te maken worden deze zo behandeld dat de doorbloeding beter wordt, hierdoor worden de afvalstoffen beter afgevoerd en komt er meer zuurstof in de spieren, waardoor de spieren beter ontspannen raken. Hierdoor voelen ze beter aan, gaat de spierpijn eruit en kunnen blessures sneller genezen.

Het is zeker niet zo dat sportmassage alleen is voor mensen die actief sporten maar dit is ook een massage voor mensen die vermoeidheidsverschijnselen in hun spieren hebben en dit terug willen  dringen. De afvalstoffen die vermoeidheid, pijn en kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. Zware of lusteloze benen gaan weer beter aanvoelen na een sportmassage. Heeft u een stijve nek van achter de computer of achter de boeken? Laat je dan eens lekker los maken met een goede sportmassage en je gaat je stukken beter voelen.  Spieren die goed los zijn voelen beter aan, waardoor je ook beter in je vel gaat zitten en beter en makkelijker gaat bewegen!

 

Vaak kan een sportmassage uitgebreid worden met medical tape. Deze tape brengt net dat beetje extra toe aan je spieren. Zeker na een goede sportmassage kan deze tape zorgen voor nog een paar extra dagen rust in de spieren, of bij een blessure om de pijn te verzachten.

Sportmassage is vanaf 45 minuten.  

Ook deze massage kan uitgebreid worden met de hotstones, dan komt er een bedrag van 10 euro bij.

Hierbij worden basalt en lavastenen gebruikt, die een langdurige genezende werking hebben op spieren en  gewrichten. Een hotstone massage heeft een langdurige ontspannende en pijnstillende werking, waardoor u dagen een prettig gevoel heeft.

heeft u al lange tijd een blessure en is fysiotherapie niet voldoende. Wilt u uw spieren net dat beetje extra aandacht geven? Na een lange werkdag of na een zware training of wedstrijd, vraag dan voor de hotstone.

Eerst wordt er een lichte sportmassage gegeven om de spieren klaar te maken voor de stenen. Op de rug worden warme stenen neergelegd, terwijl de nek en schouders worden gemasseerd. Hierna worden de stenen verwijderd en wordt de rug verder los gemasseerd.

Dan wordt er gemasseerd met warme stenen waarbij een lichte kneding met de stenen plaats vindt.

​Vervolgens worden er stenen op de rug gelegd en de knelpunten krijgen een extra stel stenen. Na een rust van tien minuten worden de stenen verwijderd en krijgt u nog een eind-massage.