0640349543 [email protected]

STOELMASSAGE

Stoelmassage is voor iedereen die niet kan liggen op een massagetafel. Maar wel klachten heeft aan de bovenkant van het lichaam. Zoals rug en nekpijn. Schouderklachten of armklachten.

Stoelmassage is niet alleen een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug maar kan ook als rug- en schoudermassage gegeven worden.  De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage vindt plaats door de kleren heen: u hoeft zich dus niet uit te kleden. Ook kan de massage zonder kleding worden toegepast. Geheel aan u de keuze. In plaats van drukpunten kunt u ook kiezen om behandeld te worden met de bamboestok. Deze behandeling is iets intensiever dan de drukpuntmassage.

Stoelmassage begint met een heerlijke ontspanning van de schedelrand, nek en schouders. Daarna wordt gemasseerd en drukpunten toegepast. Hierbij wordt gebruik gemaakt van armen, ellenboog, handen of de bamboestok. Als laatste wordt uw lichaam weer gestimuleerd door te kloppen. Natuurlijk wordt bij iedere behandeling rekening gehouden met de cliënt. Dit wordt altijd van tevoren besproken.

Heeft u een bedrijf? Dan kunt u mij natuurlijk ook inhuren. Er worden dan aangepaste massage gegeven van steeds 15 tot 20 minuten per client. De massages worden aangepast aan de klachten die vaak ontstaan door werk. Deze wordt succesvol ingezet om ziekteverzuim tegen te gaan. Inhuren kan al vanaf 2 uur, exclusief reistijd. Voor de prijs op locatie kunt u even met mij contact opnemen.

Stoelmassage helpt bij klachten als:

  • Hoofdpijnen
  • Stijve nek en schouders
  • Pijnlijke schouders en armen
  • Tintelende vingers
  • Onderrug klachten
  • Stress en burnoutklachten

De stoelmassage is er al vanaf 30 minuten.