0640349543 [email protected]
Een poosje terug kwam een vrouw bij mij met een flinke burnout. Deze had ze al heel erg lang en door corona perikelen was het eigenlijk alleen maar erger geworden. Ze zat huilend bij mij op tafel en zag geen uitweg meer.

 

We hebben toen besloten om samen aan de slag te gaan met mindfulness, meridiaan massage, ontspanningsmassage en ooracupunctuur.
We hebben 4 weken hard gewerkt aan haar herstel , maar ik zag haar zienderogen opknappen. Ze kwam er weer bovenop. Ze kreeg weer zin in het leven. Ging zichzelf weer respecteren. Maar ze vond ook weer rust.

 

Ondertussen is ze weer aan het werk. Ze komt nu nog zo af en toe voor een ontspanningsmassage. Dan neemt ze ook voor haar eigen gemoedstoestand nog de ooracupunctuur. Want deze geeft haar zo veel rust zegt ze.

 

Wat is het toch fijn als je samen tot zo een uitslag kan komen. Heerlijk. Dit is toch waarom ik dit werk doe. Anderen helpen met mijn technieken.

 

Liefs wilma

 

Voor alle massages kan je kijken op mijn site