0640349543 [email protected]

RUGMASSAGE MET VEEN EN PARAFINEPAKKING

Deze massage met pakking is bijzonder geschikt voor ontspanning en voor mensen met reumatische klachten, pijn in de wervelkolom, bij pijnbestrijding bij chronische ziekten van het spijsverteringskanaal en bij doorbloedingsstoornissen.

Een heerlijke ontspannende massage om uw huid en spieren een echte oppepper te geven. De spieren raken heerlijk ontspannen en door het veen wordt de huid heerlijk zacht en schoon.  Uw huid en spieren krijgen met deze techniek een echte boost.  

U begint op uw rug op een verwarmd bed. Door de warmte worden de spieren van de rug langzaam klaar gemaakt voor de massage. In deze houding worden uw nek-en schouderspieren  gemasseerd en opgerekt.  Hierbij wordt een speciale olie gebruikt om de spieren te laten ontspannen.

Daarna gaat u op uw buik liggen en ontvangt u een rug-massage om uw spieren los te maken en te ontspannen. Tevens worden ook uw spieren van de rug en armen door speciale technieken goed op rek gebracht.

Na deze massage van 45 minuten krijgt u een veenpakking over uw hele rug, van nek tot billen. Deze wordt daarna afgedekt met een speciale verwarmde parafine-pakking. Nadat u bent ingepakt met handdoeken blijft u ongeveer 20 minuten liggen.  Hierbij trekt het veen door de warmte in de huid, wat ervoor zorgt dat uw huid wordt gereinigd. Door de warmte raken uw spieren heerlijk ontspannen. Daarna wordt de huid met warme doekjes schoongemaakt en ingesmeerd met een heerlijk geurende olie.

Deze behandeling duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten