Van mijn hobby mijn werk gemaakt, en van mijn werk mijn passie!

Ik ben Wilma Gorissen.

Sinds 12 jaar ben ik nu werkzaam als masseur. Eerst als sportmasseur. Later ontzettend veel cursussen gevolgd en ondertussen sport en massage therapeut. Al 10 jaar heb ik mijn eigen salon.

Ik zie in mijn salon dan ook steeds meer mensen met klachten op het gebied van hoofdpijn, reuma, rug, nek, schouders en buik.  Maar de laatste tijd ook veel mensen met stress gerelateerde klachten. Zodoende ben ik me ook wat meer op de ontspanning gaan richten.

Het menselijk lichaam is zo mooi. Maar je kan er ook heel veel last van hebben. Ik ben me gaan specialiseren in het helpen van mensen met klachten. Maakt niet uit wat. We komen samen vaak tot een oplossing of verlichting. Dit is toch zo ontzettend mooi om te doen. Dit is mijn passie!

 

De laatste cursus was zwangerschapstherapie. Een zwangere, of iemand die graag zwanger wil worden, niet alleen begeleiden in het zwanger worden, maar ook tijdens de hele zwangerschap. Zo ontzettend gaaf om te doen!  Met als afsluiting nog een heerlijk massage met pakking toe.

Ik verwen mijn cliënten graag met een heerlijke olie, warme handdoeken. Lekkere crème. Maar ook met een luisterend oor en goed advies.

Maak gerust een keer een afspraak. Of stel uw vragen via een app of mail.

Liefs Wilma