0640349543 [email protected]

Van mijn hobby mijn werk gemaakt, en van mijn werk mijn passie!

Hoi ik ben Wilma

Na heel wat jaartjes in het vak weet ik nu wat ik echt wil: mensen van de pijn afhelpen, zorgen dat ze lekker in hun vel zitten en dat ze ook hier zelf iets aan kunnen doen. Ik heb zelf veel rug en hoofdklachten. Met 2 rug en nekoperaties en  4 hernia’s verder kan ik toch met veel plezier dit werk doen. Ik heb me hierin gespecialiseerd. Ik kan me goed indenken welke pijn mensen hebben. En dacht, daar wil ik iets aan doen. Ja, ook ik laat me om de 3 weken masseren om goed in mijn vel te zitten.

Ik ben meer dan 10 jaar geleden begonnen met mijn opleiding sportmassage. Dit bleek al snel mijn passie te zijn. Ondertussen zijn we ongeveer 20 opleidingen verder en mag ik mezelf therapeut noemen.

Mensen met hoofdpijnklachten, reumatische klachten, rug, nek en schouderklachten, heup en knieklachten kunnen niet alleen bij mij terecht maar ook mensen met een depressie, burn-out, hooikoorts of allergieklachten. Je kunt het zo gek niet noemen of ik heb ze ondertussen in mijn mooie praktijk gehad.

Ik houd ervan als mensen blij naar huis gaan of mij appen dat het zoveel beter gaat. Dat is toch het allermooiste wat je voor iemand kan doen! Ik geef mensen tips mee naar huis, zodat ze thuis verder aan de slag kunnen gaan. Je moet het zelf doen! Het is jouw lichaam, ik kan alleen dat extra zetje geven om zelf aan de slag te kunnen gaan.

Kom gerust eens langs. Maak een afspraak. Misschien kan ik ook iets voor u betekenen. Ik verwen mijn gasten graag met lekkere warme olie, een warme handdoek maar ook met een luisterend oor. Vaak doet dit al zoveel extra. Ik ben er voor U!

De laatste cursus was zwangerschapstherapie. Een zwangere, of iemand die graag zwanger wil worden, niet alleen begeleiden in het zwanger worden, maar ook tijdens de hele zwangerschap. Zo ontzettend gaaf om te doen!  Met als afsluiting nog een heerlijk massage met pakking toe.

Ik verwen mijn cliënten graag met een heerlijke olie, warme handdoeken. Lekkere crème. Maar ook met een luisterend oor en goed advies.

Maak gerust een keer een afspraak. Of stel uw vragen via een app of mail.

Liefs Wilma