0640349543 [email protected]

ZWANGERSCHAPSMASSAGE EN BEGELEIDING

Een zwangerschap is een heugelijk gebeurtenis. Het is dan heerlijk om jezelf eens te verwennen met een heerlijke massage die speciaal gericht is op de zwangerschap.  Of je doet de massage alleen al omdat je weer even een half uurtje op je buik kan liggen. Even geen last van die dikke buik en heerlijk ontspannen tijdens een massage voor het hele lichaam. Met speciale olie die helemaal afgestemd is op jouw zwangerschap.

Maar soms gaat de zwangerschap gepaard met kwaaltjes ( striemen, pijnlijke borsten, bandenpijn, last van je maag, verstopping, hoofdpijn, misselijkheid enz). Helaas hoort dit ook bij een zwangerschap.  Hoe mooi is het dan niet als je hierbij een beetje hulp krijgt. Als de klachten gedeeltelijk of helemaal weggepakt voor je worden. Iemand die je klachten begrijpt en je erdoorheen kan helpen.

Maar ook bij emotionele klachten helpt deze zwangerschapsmassage. Als je je hoofd even leeg wilt maken. Even dat rustpuntje voor jezelf maar ook voor de baby. Jullie zullen er beide rustig van worden. En samen kijken we of we er iets aan kunnen doen.

 

Er zijn diverse massages mogelijk:

  • De ONTSPANNENDE ZWANGERSCHAPSMASSAGE voor het hele lichaam van 120 minuten. Natuurlijk kan je ook kiezen voor de 90 minuten behandeling, dit is alleen de achterkant van je lichaam
  • De ARE YOU READY massage ; bestaat uit 2 massages en een pakking voor de rug. Dit is een 90 minuten durende massage 4 tot 6 weken voor de bevalling om je klaar te maken voor de bevalling. En een massage van een 75 minuten, 4 tot 6 weken na de bevalling. Met als laatste een heerlijke pakking.

Deze Are you ready kost 125 euro. En is ook leuk om cadeau te geven.

  • En als laatste de ZWANGERSCHAPSBEGELEIDING; bestaat uit 8 behandelingen. Hierbij word je begeleid voor, tijdens en na je zwangerschap. Iedere maand heb je een massage gericht op je zwangerschap van 60 of 90 minuten. Iedere maand bespreken we je kwaaltjes en worden deze ook gelijk aangepakt. Zodat je zo goed als mogelijk is door je zwangerschap komt.

De laatste massage is 4 tot 6 weken na je bevalling. Dit is dan een 75 minuten durende massage en een pakking naar keuze voor de rug.

Deze begeleiding kost 375,00 euro of 500 euro

Succes met je zwangerschap!